Bäste kulturarbetare politiker

Först vill vi bara säga att vi alltid älskat dig och ditt arbete! Dina val av ämnen, din egensinnighet, men också dina geniala lösningar och ditt varsamma men ändå bestämda handlag. 

Nu är det så att vi har ett samhälle där egentligen allt behöver fixas. Och då kom vi med en gång att tänka på dig! 

Samhället behöver en rejäl översyn, en framtid och en plan för att kvalitativt och effektivt genomföra visioner och idéer. Tänker att det kan vara intressant för dig att ta tag i ett sådant projekt. Lärorikt. Mycket jobb, men ett roligt sådant! 

Vi har ingen möjlighet att betala ut arvode då vi har en mycket ansträngd budget. Till viss del kommer du dock att kunna få ut ersättning för dina utlägg, men vi ser helst att du tar av det du redan har. Givetvis bjuder vi på lunch och ramlösa/lättöl. (Första dagen, resterande dagar till själkostnadspris) 

 

 

Ditt namn kommer också att finnas med i de flygblad som vi antagligen kommer att trycka upp och sprida genom våra kanaler och nätverk. (Här har du också en unik chans att visa upp din logga, din profil, din snopp/snippa om du så önskar. Vilket säkerligen kan generera en mängd liknande uppdrag för din del.) I samma veva kommer vi också att engagera många av dina spännande kollegor under liknande premisser. En möjlighet för er alla att skapa nya kontakter. 

Vi hoppas givetvis på ett positivt svar och vi vill återigen trycka på att vi alltid älskat dig! 

Bästa hälsningar 
Lina Ekdahl 
poet/projektansvarig/idéspruta

 

publicerades i GP 30 november 2010.

om Lina : http://sv.wikipedia.org/wiki/Lina_Ekdahl

bild: Göran Boardy