HIMMEL ÖVER TJUREMESEN 12 nov 2012
När sanningen kommit i dagen tvår den nyliberala pressen sina händer med kultursidorna.
Stormig natt. P1-morgon vaggar mig till sömn. Träningsverken gör sängen knölig. Nyheterna intas i små doser. Det är som det är, för jävligt. Havet är vackert vresigt. Ett högtryck vräker in över land. ".


 


Småskraken kraschlandar i en våg och försvinner i reflexerna. På väg ut mot hamnen sätter hunden iväg. Nosen vibrerar. Hon försöker ta sig under sprängstenen vid Galteryggen. Far runt som en iller. Mink? I GP publicerar Gabriel Byström 2:a delen av en artikel om vår utrikesminister. "Steg för steg håller Carl Bildts förflutna på att hinna i kapp honom

HIMMEL ÖVER TJUREMESEN - 22 nov
Efter lunch läste jag Faktum. Plötsligt upplystes rummet av ett gudomligt ljus. Här inne och där ute.

 

 


"När jag ger de fattiga mat kallas jag helgon. När jag frågar varför de fattiga inte har någon mat kallas jag kommunist" Héldèr Camâra.

HIMMEL ÖVER TJUREMESEN 1 dec 2012
I dag målade jag om en döskalle, satte lister på målningarna och besvarade en SIFO-enkät med drygt tusen frågor. Sista frågan var, kan du tänka dig att delta i en sådan enkät igen. Jag kryssade NEJ!

 

 


Som tack för hjälpen deltar jag obligationslotteri, hmmm...vifårlasé? Lördagen har gått över till lörkväll och vi väntar på vänner som ska sova över. Det är kallt i husen. Drar vi på lite extra värme går säkringarna. Jag har mössan på mig tills vidare.

text & bild: Ebbe pettersson